Καλωσήρθατε στο περιβάλλον τηλεργασίας - τηλεσυνεργασίας του Δήμου Κοζάνης

Το περιβάλλον τηλεργασίας - τηλεσυνεργασίας συνδυάζει τη λειτουργία μιας ηλεκτρονικής αγοράς εργασίας από απόσταση (δημοσίευση αγγελιών και υποβολή και διαχείριση αιτήσεων σε αγγελίες) με μια σειρά εξελιγμένων εργαλείων υποστήριξης τηλεσυνεργασίας (διαχείριση έργων και συμμετοχή σε τηλεδιασκέψεις με χρήση ήχου και εικόνας). Απευθύνεται σε κατοίκους και επιχειρήσεις του Δήμου που προσφέρουν εργασία από απόσταση (τηλεργαζόμενοι) και επαγγελματίες και επιχειρήσεις από την επικράτεια που προσφέρουν ευκαιρίες τηλεαπασχόλησης (τηλεργοδότες). Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί επίσης από στελέχη του Δήμου αλλά και άλλων δημόσιων υπηρεσιών για την υποστήριξη συνεργασίας από απόσταση.

Εγγραφείτε τώρα ως χρήστες του συστήματος για να εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες τηλεργασίας - τηλεσυνεργασίας που αυτό προσφέρει.

Αναλυτικές περιγραφές και οδηγίες για τις υπηρεσίες αυτές μπορείτε να βρείτε στη Βοήθεια και στην πιλοτική εφαρμογή τηλεκπαίδευσης του Δήμου.

 Αγγελίες Τηλεργαζομένων

Καταχωρητής Δεδομένων
Καταχωρητής Δεδομένων αναζητά εργασία. Δεξιότητες - Προσόντα: ECDL, 70 Λ/ΛΕΠΤΟ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ,ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ,ΤΑΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
Δημοσιεύτηκε στις: 24/9/2010
Δακτυλογράφος
Δακτυλογράφος αναζητά εργασία. Δεξιότητες - Προσόντα: 70 Λ/Λεπτό, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ,ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ,ECDL,ΤΑΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ,ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ.
Δημοσιεύτηκε στις: 24/9/2010
Ειδικός Τουριστικών Επαγγελμάτων
Ειδικός Τουριστικών Επαγγελμάτων αναζητά εργασία. Δεξιότητες - Προσόντα: ERMIS, ESTIA, GALILEO.
Δημοσιεύτηκε στις: 22/9/2010
Λογιστής
Λογιστής αναζητά εργασία. Δεξιότητες - Προσόντα: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, EUROFASMA, ECDL, FCE, ISO9001:2000.
Δημοσιεύτηκε στις: 22/9/2010
Περισσότερες

 Αγγελίες Τηλεργοδοτών

Πολιτικός Mηχανικός
Ζητείται Πολιτικός μηχανικός (Υπομηχανικός) για άμεση πρόσληψη και απασχόληση από 3/11/2009. Απαιτούμενες δεξιότητες: AutoCAD
Δημοσιεύτηκε στις: 26-11-2009
Αρχιτέκτονας
Δημοσιεύτηκε στις: 5-9-2009
Αρχιτέκτονας
Δημοσιεύτηκε στις: 4-9-2009
Πολιτικός Mηχανικός
Δημοσιεύτηκε στις: 2-9-2009
Περισσότερες